Smarta foderautomater för katter!

Visste du att det finns foderautomater för katter? På vår hemsida finns några olika foderautomater som passar perfekt att använda vid många olika tillfällen! Här berättar vi lite om hur de fungerar och när de kan passa bra att använda. 

Foderautomater är jättebra att använda om man till exempel har en katt som äter upp all sin mat på en gång. Foderautomaten hjälper till med att sprida ut maten över dagen, och att katten får rätt mängd mat vid rätt tillfälle. Om du vill att din katt ska ha flera måltider per dygn, men inte har möjlighet att ge alla måltider (för att man till exempel är på jobbet) är det lämpligt med en foderautomat. 

Det finns även foderautomater som läser av chip, det vill säga att endast rätt katt kan öppna foderautomaten. Det är lämpligt om man till exempel har flera katter som är i behov av olika foder, där det är viktigt att rätt katt får rätt mat. Det kan också vara lämpligt om man till exempel har en katt som är väldigt glupsk och en katt som inte är lika matglad. Foderautomater med chip ser då till att den matglada katten enbart får äta sin mat. 

På vår hemsida finns lite olika varianter av foderautomater. Vi har en där det är 3 stycken fack för mat, och en med 5 fack. På automaterna finns en skärm där man enkelt kan ställa in när de olika facken ska öppnas. Delar av foderautomaterna är tvättbara i maskin. 

Viktigt att komma ihåg är att en foderautomat inte ersätter tillsynen och sällskapet till din katt. Din katt villfortfarande ha tillsyn, omvårdnad och kärlek varje dag. Foderautomaten är enbart för att göra utfodringarna smidigare och mer kontrollerade. 

Är du intresserad av att köpa hem en foderautomat till din katt eller dina katter är det bara att kolla in våra olika alternativ på vår hemsida! 

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Relaterat

Relaterade inlägg

Sommarens faror för hundar

Sommaren står runt hörnet, vilket glädjer de allra flesta. Varmt väder, långa promenader och tid utomhus är saker som lockar, men som också är förenat

Tips till fölsäsongen

Den efterlängtade våren är äntligen här, och med det även fölsäsongen! Få saker är nog så härliga som att bevittna föl springa runt i hagarna,