Allt du behöver veta om kattgräs!

Brukar din katt ha problem med jobbiga hårbollar? Då kan det vara dags att prova kattgräs. Här nedan har vi samlat all information du behöver veta om kattgräs! 

Kattgräs är ett kosttillskott för katter som har många bra funktioner. Till att börja med renar det magen, men det är också bra för matsmältningen. Kattgräset hjälper till att motverka att det kommer upp obehagliga hårbollar. Dessutom tycker oftast katter att kattgräs är väldigt gott!

Kattgräs kan man enkelt odla själv, och det kan göras antingen inomhus eller utomhus. På vår hemsida finns det kattgräs att köpa, som kommer i en färdig låda. Tryck HÄR för att komma till produkten! Det enda man behöver göra är att tillsätta vatten och se till att lådan står i ett varmt och ljust område. Sen är det bara att vänta på att kattgräset växer fram. Kattgräset är redo att användas när det är cirka 5-10 cm långt.

OBS! Se till att din katt inte äter för mycket kattgräs. Om du märker att din katt tycker om kattgräs väldigt mycket kan du behöva plocka undan kattgräset, för att kontrollera intaget.

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Relaterat

Relaterade inlägg

Sommarens faror för hundar

Sommaren står runt hörnet, vilket glädjer de allra flesta. Varmt väder, långa promenader och tid utomhus är saker som lockar, men som också är förenat

Tips till fölsäsongen

Den efterlängtade våren är äntligen här, och med det även fölsäsongen! Få saker är nog så härliga som att bevittna föl springa runt i hagarna,