KOSTTILLSKOTT FÖR DEN HÅRT ARBETANDE HUNDEN

Har du en hund som du tränar och/eller tävlar med regelbundet så behöver den, precis som en elitidrottare, få i sig de tillskotten som behövs för att kunna prestera på topp. Nedan finner ni information om tillskott passande för den hårt arbetande hunden: 

 

Trikem Max Activity 

En hårt arbetande får inte alltid i sig den näring som de behöver genom sitt vanliga foder. Vid högre belastning och tuffare träning behöver hundens depåer fyllas på för att de ska orka prestera på topp. Max Activity tillför näringsämnen som underhåller hundens leder, muskler och metabolism. Trikems MaxActivity passar exempelvis draghundar, jakthundar eller tjänstehundar.

Läs mer om produkten HÄR.

 

Trikem Max Muscle 

Max Muscle här är ett tillskott som är komplett för aktiva hundars uthållighet. Har du en hund tränar regelbundet så är det här ett bra kosttillskott att ge. Det foder vi ger våra hundar innehåller inte alltid de näringsämnen en aktiv hund faktiskt behöver. MaxMuscle här är ett komplett  tillskott för den aktiva hundens uthållighet och uppbyggnad av muskler genom att tillföra E-vitamin, Lysin och Metionin.

Läs mer om produkten HÄR.

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat

Relaterade inlägg

Sommarens faror för hundar

Sommaren står runt hörnet, vilket glädjer de allra flesta. Varmt väder, långa promenader och tid utomhus är saker som lockar, men som också är förenat

Tips till fölsäsongen

Den efterlängtade våren är äntligen här, och med det även fölsäsongen! Få saker är nog så härliga som att bevittna föl springa runt i hagarna,