BRA KLÄDER TILL HUSSE OCH MATTE

När man köper hund så är det väldigt stort fokus på vad hunden kan komma att behöva när ni ska gå ut på promenad. Ett bra koppel, ett sele, ett halsband, kanske ett värmande täcke på vintern eller ett regntäcke för de dagar regnet öser ner? Detta är självklart saker som är väldigt viktiga – men mitt i allt detta så glömmer vi ofta bort oss själva som hundägare och vikten av bra och funktionella plagg när vi är ute på promenad.

Oömma kläder
När man har en hund så får man räkna med att man kommer bli lite skitig – speciellt under vinterhalvåret. Hundarna blir blöta och leriga och det är lätt hänt att hunden råkar hoppa upp och skitar ner dina kläder. Därför anser vi på Petster att det absolut viktigaste plagget en hundägare bör äga är ett par riktigt bra byxor! Det ska vara ett par byxor som sitter bekvämt, känns ordentliga och har många bra fickor för allt från hundgodis, bajspåsar, telefoner och nycklar. Det praktiska med ett par “hundbyxor” är att du kan dra på dig dem utan att vara det minsta orolig för smuts. 

Kläder för alla väder
Ytterligare en sak man blir varse om som hundägare är att hunden behöver komma ut varje dag året om, oavsett väder… Och visst är en promenad i ihållande regn inte alltid jättekul – men med bra regnkläder så blir den åtminstone betydligt roligare! Se till att investera i en bra skaljacka och regnbyxor – eller varför inte en lång regnkappa? Med bra regnkläder så kommer det inte kännas riktigt lika motigt att ta sig ut under regniga dagar. 

Reflexer – livsviktigt!
Slutligen så vill vi ta upp det återkommande ämnet varje höst – reflexer! Reflexer kan rädda livet på dig och din hund och är därmed oerhört viktigt att använda. Gå igenom de reflexer ni har – reflexer slits ut och kan komma att synas allt sämre med åren och behöver då bytas ut. 

Så sammanfattningsvis – bra kläder för oss hundägare är minst lika viktigt som bra kläder till våra hundar. Se till att uppdatera garderoben med bra “hundkläder” för ett bekvämare liv tillsammans med din hund. Och lova oss att aldrig glömma reflexerna. 

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat

Relaterade inlägg

Sommarens faror för hundar

Sommaren står runt hörnet, vilket glädjer de allra flesta. Varmt väder, långa promenader och tid utomhus är saker som lockar, men som också är förenat

Tips till fölsäsongen

Den efterlängtade våren är äntligen här, och med det även fölsäsongen! Få saker är nog så härliga som att bevittna föl springa runt i hagarna,