KOSTTILLSKOTT FÖR DEN AKTIVA HUNDEN

Hundar som tränar och tävlar aktivt behöver ofta extra kosttillskott då hundens foder sällan innehåller tillräckligt med mineraler, näringsämnen och vitaminer. Det är viktigt att ta hand om hundens kropp för att förebygga skador och problem när hunden blir äldre. Det finns olika typer av kosttillskott för hunden – nedan finner ni några användbara tillskott för den aktiva hunden: 

 

Svenska Djurapoteket – Kronch Pemmikan Energikaka 

Har du en hund som är i behov av mer extra energi utan att behöva öka mängden foder? Då är Kronch Pemmikan energikaka från Svenska djurapoteket ett perfekt tillskott för er. Kakan innehåller hela 6000 kcal/kg och du ger din hund ca 100-200 gram beroende på storleken på din hund samt hur aktiv den är. Pemmikan ger hunden en stor mängd energi som är lätt att ta upp. 

 

Utmärkt att ge till jakthunden dagarna innan och under jakten eller till utställningshunden som ska orka hålla koncentrationen i ringen.

 

Läs mer om produkten HÄR

 

Trikem Energy Booster 

Trikems Energy Booster är ett energitillskott som innehåller MCT-olja som snabbt förser hundens muskler med ny energi. Kosttillskottet innehåller även ämnet CLA som boostar fettförbränningen. Energy boostern bidrar till att prestation och uthålligheten olika typer av hård fysisk ansträngning förbättras. Perfekt att använda vid jaktsäsong. 

 

Läs mer om produkten HÄR

 

Trikem Max MSM+ 

MSM är vad man brukar kalla för kroppens svavelkälla som är en väldigt viktig del när det kommer till cellbildningen i kroppen. MSM+ tillför de ämnen som hundfoder ofta inte innehåller. Detta kosttillskott ökar hundens prestationsförmåga och minskar skaderisken – perfekt för en hårt arbetande hund.  

 

Läs mer om produkten HÄR

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat

Relaterade inlägg

Sommarens faror för hundar

Sommaren står runt hörnet, vilket glädjer de allra flesta. Varmt väder, långa promenader och tid utomhus är saker som lockar, men som också är förenat

Tips till fölsäsongen

Den efterlängtade våren är äntligen här, och med det även fölsäsongen! Få saker är nog så härliga som att bevittna föl springa runt i hagarna,