HITTA RÄTT HUNDTRIMMER

En trimmer finns i flera olika varianter och i olika prisklasser. Har du en hund som du ska klippa flera gånger året om så kan det vara värt att investera i en bättre maskin för att den ska hålla under flera års tid. Att välja en trimmer med eller utan sladd beror mycket på hur länge man vill kunna klippa – en batteridriven trimmer kan behöva laddas under klippningens gång, medan en med sladd kan användas från början till slut. En större trimmer är passande för att klippa hundens kropp och en mindre trimmer för tassar och ansikte.

Här nedan finner ni lite olika varianter på trimmers – de flesta trimmers har utbytbara skär som möjliggör att du kan klippa hunden i olika längder:

  • En mindre sladdlös trimmer som är perfekt för trim av exempelvis tassar, öron, huvudet – 0,4mm klipplängd.
  • En mindre trimmer med sladd – tystlåten trimmer med en robust motor, 0,1mm klipplängd.
  • En större sladdlös trimmer – En trimmer av högsta kvalitet som håller i 4h per laddning. Snap-on funktion som möjliggör byte av skär på ett enkelt sätt.
  • En större trimmer med sladd – Flera kammar för att möjliggöra klippning i olika längder. Minimalt brus och vibrationer.
 
Kvalité är alltid värt det i längden! 
Om du köper en billigare trimmer så kan du inte vara säker på att den kommer att fungera under flera år framöver. Många billigare trimmers fungerar bra vid första och andra klippningen innan skäret i behov av att slipas. Därför är det alltid värt det att lägga mer pengar på en klippmaskin och utbytbara skär i olika längder. En ordentlig trimmer kommer du att kunna ha under mååånga år framöver – förhoppningsvis hundens hela livstid! 
 

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat

Relaterade inlägg

Sommarens faror för hundar

Sommaren står runt hörnet, vilket glädjer de allra flesta. Varmt väder, långa promenader och tid utomhus är saker som lockar, men som också är förenat

Tips till fölsäsongen

Den efterlängtade våren är äntligen här, och med det även fölsäsongen! Få saker är nog så härliga som att bevittna föl springa runt i hagarna,